Het wagenpark

Rietvink heeft een heel divers wagenpark bestaande uit elf trekkende eenheden op dit moment. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden op het gebied van transport en kunnen wij transport op maat leveren.

De vrachtwagens waarmee wij rijden zijn allemaal uitgerust met een (elektrische) pompwagen, spanbanden en stangen en daarnaast hebben zij allen een volgsysteem. 

Gekoeld- en geconditioneerd transport

De lading kan bij Rietvink gekoeld en geconditioneerd worden vervoerd. Dit betekent voor u dat de lading wordt vervoerd in de voor het product meest optimale temperatuur. Dit kan gekoeld of verwarmd zijn.

Semi dieplader

Rietvink Transport bezit over een semi-dieplader met een laadvermogen van 30 ton in Nederland. Hier kunnen bijvoorbeeld machines en landbouwvoertuigen mee worden vervoerd. De semi-dieplader is voorzien van oprijbeunen, waardoor de lading er ook opgereden kan worden.

Kooiaap

De kooiaap, ook wel de meeneemheftruck genoemd is een van de middelen die Rietvink inzet om lading te lossen of te laden. Wij zijn in het bezit van een driewiel vierweg kooiaap die kan worden gekoppeld aan een oplegger en bakwagen. Helemaal ideaal bij een klant die zelf geen losmogelijkheid heeft.

LZV- combinatie

LZV staat voor ‘langere en zwaardere vrachtauto’. Deze mag maximaal 25,25 meter zijn en niet zwaarder dan 60 ton. Met een LZV-combinatie kan hierdoor meer vracht worden meegenomen. Onze LZV-combinatie wordt bestuurd door een chauffeur die hiervoor een LZV-certificaat heeft gehaald.

Schuifzeilen transport

Rietvink heeft ook verschillende wagens met schuifzeilen. Het voordeel hiervan is dat de laadvloer geheel toegankelijk is, waardoor er tijd kan worden bespaard.


Algemene voorwaarden     Privacy policy